Belépés
Belép
X
Tisztelt Partnerünk!

Amennyiben Ön előfizetőnk, és nem sikerült belépnie, kérjük, keresse éjjel-nappal hívható informatikai ügyfélszolgálatunkat
(tel.: (06-1) 441-9500, e-mail: hirforgalom@mti.hu)!

Amennyiben Ön nem ügyfelünk még, és szeretne előfizetni az MTI Agenda szolgáltatásra, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a (06-1) 441-9050 telefonszámon és a tartalomertekesites@mtva.hu e-mailcímen.

Az MTI Agendával kapcsolatos egyéb informatikai észrevételeket, kérdéseket is az alábbi elérhetőségeken várjuk:
Tel.: (06-1) 441-9500
E-mail: hirforgalom@mti.hu
 
Segítség
Figyelmébe ajánljuk

Hirdetés
MTI Agenda - mi már tudjuk, mit csinál holnap!

Mi? Hol? Mikor?

Kérdéseire könnyen megkaphatja a választ! Percről percre frissülő webes MTI Agenda szolgáltatásunk a következő napok, hetek, hónapok érdeklődésre számot tartó magyarországi politikai, társadalmi, vallási, kulturális és üzleti eseményeire vonatkozó információkat teszi egy kattintással elérhetővé az Ön számára.

Szolgáltatásunk segítségével egyszerűen megtalálhatja az Önt érdeklő témákban tartandó programokat: találkozókat, konferenciákat, sajtótájékoztatókat, megemlékezéseket, fesztiválokat, előadásokat, kiállításokat és más eseményeket.

Szolgáltatásunk tartalmába bemutató segítségével pillanthat be a 2 héttel ezelőtti 2 teljes nap programjain keresztül. A bemutató-tartalomban a keresési lehetőségeket is kipróbálhatja, böngészhet dátum, téma vagy akár földrajzi hely alapján

További információért kérjük, keresse munkatársainkat a (06-1) 759-5000-es telefonszámon vagy a tartalomertekesites@mtva.hu e-mail címen.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!
A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók az MTI tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.
(Az adatbázis-azonosítót az MTI belső szerkesztőségi rendszere tartalmazza.)

Az MTI előzetes engedélye nélkül tilos az MTI honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.